Kasvomaski

8,00

Osasto: Avainsana tuotteelle

Maskissa on kaksi kerrosta kangasta ja tasku, josta kerroksien väliin saa halutessaan asetettua lisäsuodattimen. Rautalanka nenäkappaleessa sekä kujissaan vapaasti liikkuvan sidontanauhat takaavat maskin hyvän istuvuuden. Kangasmaski on valmistettu 100% puuvillakankaasta ja se kestää keittopesun. Maskin värit saattavat kuitenkin haalistua toistuvissa pesuissa.

Maskin saa pään taakse sidottavilla nauhoilla tai korvien taakse tulevilla kuminauhoilla.

Kokoja on S, M ja L. S on lasten koko.

Katso kuvista värit ja kuosit (musta, valkoinen, harmaa, minttu, petrooli) (kuvat tulossa pian).

Huom: Ilmoitathan tilauksen viestikentässä kasvomaskin koot, värit ja kiinnitystavan (pään taakse, korvien taakse).

 

Käyttöohje / tärkeää tietoa:

Kankainen kasvomaski ei ole henkilönsuojain eikä kirurginen nenä-suusuojain. Se ei anna varmaa suojaa esimerkiksi korona-virusta vastaan. Maski voi kuitenkin vähentää käyttäjän ympäristöönsä levittämiä pisaroita, ja täten suojata muita ihmisiä.

Maski puetaan kasvoille puhtain käsin eikä sitä tule kosketella käytön aikana. Maskia ei tule laskea kasvoilta kaulalle, vaan maski on aina poistettava käytöstä, jos se poistetaan hengitysteiden edestä. Maski riisutaan koskettaen ainoastaan kiinnitysnauhoihin ja se on pestävä välittömästi käytön jälkeen tai suljettava tiiviiseen muovipussiin. Thl suosittaa maskin pesua vähintään 60 asteessa tai keittämistä 5 minuutin ajan. Pese kädet ja maski jokaisen käytön jälkeen. Likainen maski voi aiheuttaa terveyshaitan ja toimia tehokkaana virusten levittäjänä.

THL:n virallinen ohjeistus.

Koko

L, M, S