Esittely

Minä olen Anne, joskus Anppunakin tunnettu. Olen kolmekymppinen kolmen lapsen äiti, intohimoinen käsillä tekijä, kirppishaukka ja luova kierrättäjä. Lisäksi olen hoitaja, mutta ei siitä nyt sen enempää. Anppu Handmade on perustettu kun rakkaasta harrastuksestani alkoi muodostumaan pienyrityksen piirteet täyttävä sivutoiminen työ ja aloin kaipaamaan tuotenimeä valmistamilleni tuotteille.

Anne Pesonen,
Anppu Handmade yrittäjä

Käsityöt ovat olleet osa elämääni aina. Jo viisivuotiaana ompelin vaatteita barbeille ja nukeille äidin tilkuista. Kun mummoni opetti minut neulomaan 7-vuotiaana, paluuta ei enää ollut. Sen jälkeen ei ole tainnut olla koskaan tilannetta, ettei minulla olisi ollut vähintään yksi käsityö kesken.

Koulussa käsityö oli lempiaineeni, eikä aikaakaan, kun aloin haaveilla ammatista käsitöiden parissa. Siihen aikaan arvostus oli erilaista. Sanottiin, ettei ole töitä. Ei kannata, älä lähde käsityöalalle. Lähde hoitoalalle, niin töitä on varmasti. Ja niin minä tein.

Palo käsillä tekemiseen ei kuitenkaan koskaan sammunut. Unelma työstä, jossa saisin luoda ja tehdä käsilläni, kyti hiljaa sisälläni. Nyt on tullut aika yrittää. Katsoa, voisiko tämä unelma kantaa. Tervetuloa siis mukaan! Katsotaan minne tie vie.

Päivitän uutuuksia Tuotteet -sivulle sekä Facebook ja Instragram tileilleni. Tervetuloa seuraamaan!